Φυσικοθεραπευτής Μιχάλης Λέχος

slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3 slideshow 1 slideshow 2

Hilterapia

Στο εργαστήριο φυσικοθεραπείας εφαρμόζουμε την κορυφαία ενέργεια του Laser με τον καινοτόμο παλμό HILT.

Το Hilterapia, χάρη στην καινοτομία των παλμών laser υψηλής έντασης, γνωστό ως HILT (Θεραπεία Laser Υψηλής Έντασης), που έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και εγκριθεί από τον FDA των ΗΠΑ, μπορεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και με μακράς διάρκειας οφέλη για τον ασθενή να παρέχει ευεργετικές βιο-διεγερτικές, αντι-φλεγμονώδεις και αναλγητικές δράσεις, ακόμη και να δρα ακριβώς στη πηγή του πόνου και των ενοχλήσεων. Μόνο χάρη στις ξεχωριστές ιδιότητες του Hilterapia υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε τρεις δράσεις ταυτόχρονα: φωτομηχανική, φωτοχημική και φωτοθερμική.

Αθλητισμός

Αυτοί που ασχολούνται με τον αθλητισμό σε διάφορα επίπεδα γνωρίζουν ότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα πρόκλησης τενοντίτιδας, τενοντοθυλακίτιδας, τραυματισμού και διαστρεμμάτων και πέραν όλων των άλλων πρέπει να ανακτήσουν σύντομα τη φυσική τους κατάσταση.

Αυτός είναι ο λόγος που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την αποτελεσματικότητα του Hilterapia. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, όπως επιβεβαιώνουν επαγγελματίες αθλητές (από το χώρο του ποδοσφαίρου, του ράγκμπι, του κλασικού αθλητισμού και των αγώνων μοτοσικλέτας), παρατηρείται ταχεία και ουσιαστική μείωση του πόνου… για άμεση επαναφορά της φυσικής κατάστασης!

Επώδυνες παθολογικές καταστάσεις

Μια νέα μορφή ενέργειας προς όφελος των ασθενών σας, με θετικά αποτελέσματα! Το Hilterapia μπορεί να θεραπεύσει όλες τις μορφές επώδυνων παθολογικών καταστάσεων που σχετίζονται με τους σκελετικούς μύες: τροφική, αντι-φλεγμονώδης και αναλγητική θεραπεία για την οσφυαλγία, τους πόνους του αυχένα, τις κακώσεις, τις τενοντίτιδες και τις περιαρθρίτιδες.

Φυσικοθεραπεία και αποκατάσταση

Αυτό που κάθε ασθενής αποζητά είναι να ξαναβρεί τη φόρμα του, να αποκαταστηθούν οι λειτουργίες που διαταράχθηκαν λόγω εγχείρησης ή κατάγματος και πέραν όλων των άλλων, να επανέλθει σε μια καλή ποιότητα ζωής. Το Hilterapia είναι η απάντηση, παρέχει γρήγορη αποκατάσταση και σχεδόν άμεση εξαφάνιση του πόνου.

Βασικές Ενδείξεις

  • Οστεοαρθρίτιδα και νευροεκφυλιστικές διαδικασίες
  • Αρθροθυλακίτιδα, φλεγμονή της κάψας, τενοντοθυλακίτιδα, σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής
  • Τενοντίτιδα και τενοντοελυτρίτιδα
  • Οίδημα και τραύματα παραμόρφωσης
  • Μετα-τραυματικές παθολογικές καταστάσεις, επίσης λόγω υπερβολικής προσπάθειας
  • Σύνδρομα κοιλιακών μυών, διαστρέμματα, φλεγμονές στους τένοντες, χονδροπάθειες των επιγονατίδων και άλλα αθλητικά τραύματα.